2019. április 13-án, szombaton ingyenes rendezvényt hirdet a kaposvári sportcsarnoknál a Kicsi A Bors Sportegyesület.

A „Mozgással az egészségesebb életért a Dél-dunántúli régióban” című program rengeteg érdekességet tartogat.

Freestyle foci bemutató: Többek között szemfényvesztő trükkökkel és cselekkel készülnek Magyarország legjobb freestyle focistái. A világszínvonalúvá fejlődött Freestyle Foci csapat a
versenyeken túl rendezvények, futball mérkőzések, roadshow-k és reklámfilm forgatások szervezes résztvevői. A csapat a rendezvényen trükköket tanít minden korosztálynak és nyereménnyel ellátott dekázó versenyen is részt vehetnek a jelentkezők.

Breaktánc bemutató olimpikonokkal: A csapat eddigi legnagyobb sikerét a 2018-as évben érte el, mégpedig azzal, hogy tanítványuk kijutott Buenos Airesbe az Ifjúsági Olimpiára amivel sporttörténelmet írtak! Emellett nem törpülhet el az sem, hogy folyamatosan nemzetközi
versenyeken mérettetik meg magukat, nagyon szép eredményekkel!

Akrobatikus kosár show: Szereted amikor kosármeccsen laza mozdulattal zsákolnak a sztárok? Itt még mellé tesznek pár szaltót is, csak biztos ami biztos alapon.

Triál bicikli show: Lássuk, hogy lehet legyőzni a fizika szabályait...
A bemutató csapat tagjai magyar bajnokok és elit kategóriás triál kerékpárosok, akik látványos, izgalmas kerékpáros bemutatóikhoz, show műsoraikhoz Európa legnagyobb mobil triál pályáját használják. A Triál Show a leglátványosabb extrém sport bemutató, ahol egy speciális kerékpárral,mesterséges elemekből kialakított pályán, lélegzetelállító ugrásokat akrobatikus elemeket és trükköket mutatnak be.

Magyarország első és egyetlen AirTrack show-ja: Egy monumentális attrakció, egy 12 méteres csúcstechnológiás légszőnyegen, melyet ki is lehet próbálni. Nemzetközi szintre fejlesztett koreográfia tele duplaszaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal!

Flatland BMX bemutató: Brutális egyensúlyérzékkel megáldott Európa- és Világbajnok BMX-esek fognak olyan trükköket bemutatni amit garantáltan szájtátva fog mindenki végig nézni. A biciklizés olyan extrém fajtája ez, mely nem mindennap látható. Szemmel szinte követhetetlen pörgéseket, tökéletes trükköket hajtanak végre, a szó szerint szédületes bemutatóikon.

Címkék: AirTrack, trial, flatland, bmx, freestyle, show, sportcsarnok, egészség, trükk, ingyenes, foci, program, Kaposvár