A bajnokság második helyén álló Alibi magabiztos győzelmet ért el a Meta Fitness ellen. A Bárány Fogadó többet használt ki helyzeteiből, mint a Ferro, így ők hagyták el a pályát három ponttal. Döntetlent játszott egymással a Matracvarázs és a SZKVÖRT, 3-3 lett az eredmény. A listavezető sok helyzetéből csak egyet rúgott be a találkozója végén, nehezen diadalmaskodtak a Somogy Sportja felett. A csoportban szereplő két Orciból érkező csapat találkozóját sportszerűség jellemezte, és egy gól döntött a győztes javára.

Két Testvér Pizzéria Kupa – B csoport eredményei:

Alibi FC-Meta Fitness 6-2
Góllövő: Bunovácz 3, Nagy 2, Katona, ill. Antyipenkó, Kult.
A sportszerű keretek közt zajló mérkőzésen végig az Alibi irányított és vezetett, a félidőben már három góllal. A második játékrészben ezt még megtoldották eggyel, és biztosan szerezték meg a három pontot.

Bárány Fogadó-Ferro 3-1
Góllövő: Horváth M, Cser, Tóth, ill. Besenyei.
Küzdelmes, szikrázó összecsapást produkált a két csapat, melyen 1-0-ra még a Ferro vezetett. A Bárány Fogadó azonban jobban használta ki adódó helyzeteit, kétgólos győzelmet aratott.

Matracvarázs-SZKVÖRT FC 3-3
Góllövő: Major 2, Rohrer Z, ill. Csondor 2, Radics.
Közel azonos játékerőt képviselő csapatok léptek színre a találkozón. Egyformán adódott helyzet mindkét oldalon, a döntetlen a játék képe alapján igazságosnak mondható.

M-Car Bérautó-Somogy Sportja All Stars 1-0
Góllövők: Magyar L.
Az M-Car végigtámadta a mérkőzést, sok helyzetet dolgozott és hagyott ki, több kapufát is lőttek. A három pontot a meccs vége előtt pár perccel elért góljuknak köszönhették.

Orci SC-Orci Feed 2-1
Góllövők: Csiszár 2, ill. Harnos.
A félidőben még az Orci Feed vezetett, ellenfele sok helyzetet hagyott ki a mérkőzés folyamán. A találkozót végül is a végén egy perc alatt elért két gyors góllal szerezték meg a sportszerű összecsapáson.

A következő forduló (04.03.) párosítása:

17.45.: Ferro-SZKVÖRT FC

18.30.: Meta Fitness-M-Car Bérautó

19.15.: Orci Feed-Alibi FC

20.00.: Somogy Sportja All Stars-Bárány Fogadó

20.45.: Matracvarázs-Orci SC

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport