Újabb 3:0-ás győzelmet könyvelhetett el az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata. Az Extraligába kerülésért küzdő somogyiak ismét szettveszteség nélkül hozták a mérkőzésüket, így második meccsüket is megnyerték a rájátszsában.

A Diamant-lányok legközelebb pénteken lépnek majd pályára, akkor az MTK otthonában.

Női röplabda Extraliga-kvalifikáció, 2. forduló

Szent Benedek Balatonfüred - 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 0:3 (-16, -14, -22)

Balatonfüred, 100 néző. V.: Bátkai-Katona, Sík.

Balatonfüred: Fernandes 2, Sours 10, Vasvári E. 4, M. Skoric 10, N. Skoric 6, Jezerniczky 7. Csere: Fáth (liberó). Vezetőedző: Milodanovic Andrea.

Kaposvár: Szűcs 7, Vacsi 7, Cesljar 4, Iricanin 21, Vacsi 7, Miklai 14. Csere: Héri (liberó), Harmath 2, Horváth A. Vezetőedző: Sasa Nedeljkoivic.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 2:8, 9:16, 14:21. II. játszma: 5:8, 10:16, 11:21. III. játszma: 8:6, 16:14, 20:21.

Milodanovic Andrea: Nagyon erős Kaposvár ellen játszottunk, amely véleményem szerint már készen áll az Extraliga-szereplésre. Nem volt rossz meccs, szép, hosszú labdameneteket, nagy küzdelmet láthattak a nézők. A harmadik szettben sokáig vezettünk is. Nekünk fontos volt, hogy minél jobban teljesítsünk, mert a következő mérkőzésünkön, a Haladás ellen eredményesen szeretnénk majd szerepelni. Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez!

Sasa Nedeljkovic: Az első és a másopdik játszmában magabiztosanm, hibátlanul játszottunk. A harmadik szettben egy egészen más Balatonfüred jött fel a pályára, és 20:20-ig együtt haladtunk velük. A hajrában aztán sikerült megtörni őket. Örülök annak, hogy jól kezdtük a rájátszást, a következő két mérkőzésünk, az MTK és a Haladás elleni találkozó nagyon fontos lesz, készülünk tovább a ránk váró feladatok sikeres megoldására.

Címkék: 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, balatonfüred, röplabda, sport