Megosztozott a pontokon a SOM-Plast és a SIM-Team legénysége a nap rangadóján, és ennek köszönhetően a Zsíroskönyér csapata zárt az élen a pontvadászat őszi évadján. A döntetlenező gárdák foglalják el a másik két helyet a képzeletbeli dobogón, két-két ponttal lemaradva az listavezetőtől. A QLR PC Bontó biztosan nyert a Cefre ellenében, a Lechler pedig a Rapamotot verte fölényesen. Szoros találkozót győzte le a Nyár FC az újonc Baté alakulatát. A csoport góllövőlistáját Szalai Norbert, a listavezető Zsíroskönyér játékosa vezeti 22 találattal.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa - A csoport eredményei:

Zsíroskönyér FC-Mracskó Mihály 3-2
Góllövő: Szalai 2, Kulcsár, ill. Gall. Kovács.

A mezőnyben egyenrangú felek küzdelmét láthattuk a nap első találkozóján. A Zsíroskönyér az utolsó percben elért góllal nyerte meg a találkozót, és a tabella első helyén vonul téli pihenőre.

Rapamoto-Lechler Autófesték 1-6
Góllövő: Bohár, ill. Sipos 4, Hegyi 2.

Végig a Lechler gárdája irányította az összecsapást, minden tekintetben felülmúlták ellenfelüket, és Sipos Tamás négy góljának köszönhetően magabiztosan nyertek.

Baté SE-Nyár FC 2-3
Góllövők: Tóth 2, ill. Szente B, Pintér, öngól.

Szoros találkozón maradt alul az újonc Baté gárdája a Nyár FC ellenében, akik a kapu előtti határozottságuknak köszönhetően szerezték meg a három bajnoki pontot.

Cefre-QLR PC Bontó 4-7
Góllövők: Tarró, Magyar, Tóth, Keresztes, ill. Virág 3, Szabó 2, Cser, Plum.

Hajtós, lendületes mérkőzést vívott egymással a két csapat. A QLR PC Bontó határozottabb játékának és jobb helyzetkihasználásának köszönhetően győzött.

SIM-Team Som-Plast Kft 0-0

Színvonalas, jó játékot mutató találkozót hozott a rangadó. A mezőnyben egyenrangú ellenfelek küzdelmét láthattunk. A SIM-Team többet veszélyeztetett, többször vették célba az ellenfelük kapuját, de a SOM-Plast hálóőre mindent hárított.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport