Biztosan nyert a Pomeg ABC gárdája, a szenvedő fél a Bull-Car volt. A Royal Fröccs egy góllal verte ellenfelét, meglepetésre ugyanennyivel nyert az Ebola is a Kuvaszok ellenében. A két újonnan nevezett alakulat küzdelméből a KaSza SE került ki győztesen. A Két Testvér Pizzéria és az Interspájz pedig megosztozott a bajnoki pontokon, a csütörtöki játéknapon.

Maker Autó Kupa - C csoport eredményei:

KaSza SE-Taszár HSC 2-0
Góllövő: Dancs, Murvay.

A csoport két újoncának összecsapásából a KaSza SE került ki győztesen. Határozottabb, gólratörőbb játékának köszönhetően szerezte meg a három bajnoki pontot.

Két Testvér Pizzéria-Interspájz 2-2
Góllövő: Vízhányó, Sólyom, ill. Tábori, Vejki.

Harcos, változatos mérkőzést játszott egymással a két gárda. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, a játék képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

Kuvaszok-Ebola 1-2
Góllövő: Sulcz, ill. Valenta, Balogh.

Az Ebola ragadta magához a kezdeményezést, már 2-0-ra vezetett a szünetben. A Kuvaszok csapata kettő kisbüntetőt is kihagyott, csak a szépítésre futotta erejükből a 2. játékrészben.

Royal Fröccs-Polgármesteri Hivatal 3-2
Góllövő: Mayer Barna 2, Szűcs, ill. Farkas G, Jónás

Egyenlő erők küzdelme zajlott a találkozón, melyen a Polgármesteri Hivatal egylete szerezte meg a vezetést. A Royal hamar fordított, kétgólos vezetésre tett szert, melyen ellenfele csak szépíteni tudott.

Bull-Car Autókereskedés-Pomeg ABC 2-6
Góllövő: dr. Böröcz, Stier, ill. Károlyi 2, Gimesi 2, László, Vadas.

Hajtós, küzdelmes mérkőzés láthattunk, mellyen a nagyobb rutin döntött a Pomeg javára. A második félidőbeli jobb és szervezettebb játékának köszönhetően nyerték meg a találkozót.

A következő forduló (10.04.) párosítása:

17.45.: Royal Fröccs-KaSza SE

18.30.: Interspájz- Kuvaszok

19.15.: Ebola-Taszár HSE

20.00.: Pomeg ABC-Két Testvér Pizzéria

20.45.: Polgármesteri Hivatal-Bull-Car Autókereskedés

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport