Az előző szezonban Székesfehérvárról érkező és egy évet a Kaposvári KK színeiben játszó Tóth Péter visszatér előző klubjához - tájékoztat a szerződésbontásról a Delfinek.hu.

tóth péter

Mint írják, Tóth eredetileg két évre érkezett a KKK-hoz, azonban most közös megegyezéssel szerződést bontottak vele. Az Alba Fehérvárnál már be is jelentették Tóth Péter érkezését, a klub honlapjának a következőket mondta:

"Jól éreztem magam Kaposváron, bár a teljesítményem hullámzó volt, akadtak jobb és rosszabb meccseim. Közös megegyezéssel bontottunk szerződést, jött a fehérvári lehetőség, amire örömmel mondtam igent. Ebben szerepet játszott az is, hogy szerettem volna több időt tölteni a családommal, ők ugyanis a télen nem követtek Kaposvárra, maradtak Fejérben. Az Albához öt éve, 2013-ban szerződtem, komoly sikereket értünk el közösen, remélem, a folytatásban is meg tudjuk ezt ismételni. Fehérvár az otthonom, örülök, hogy visszatérhettem. Tisztában vagyok azzal, hogy a kispadról szállok majd be a meccseken, remélem, minél több időt kapok a szakmai stábtól. Minden meg fogok tenni a sikeres szereplés érdekében. A sérülésem már a múlté, szeretnék bizonyítani a szakmai stábnak, a szurkolóknak és magamnak is."

Címkék: Tóth Péter, távozik, kosárlabda, KKK, sport