A mozgalmasra sikerült első tavaszi hétvégét is sikerült túlszárnyalnia a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózóinak, hiszen Mogyoródon és Zalaegerszegen országos bajnokságokon, míg Horvátországban és Lengyelországban nemzetközi versenyeken léptek szőnyegre.

Lengyelországban a junior női válogatott tagjaként Kiss Krisztina lépett szőnyegre, aki az elmúlt heti országos bajnokság után, itt is legyőzte legnagyobb hazai riválisát, és az ötödik helyen végzett.

Az U23 kötöttfogású országos bajnokságot az elmúlt évekhez hasonlóan, ezúttal is Mogyoródon rendezték meg, ahol Kajtán Olivér harmadik helyezése révén sikerült gyarapítani magyar bajnoki érmeink számát, Járfás András pedig az ötödik helyen végzett.

Zalaegerszegen a diák II. korcsoport kötöttfogású országos bajnokság zajlott, melyre nég versenyzőnknek sikerült kijutnia a területi versenyen elért helyezésével. Ezen a napon azonban a jó sorozat megszakadt, és csapatunk sajnos érem nélkül maradt.

A horvát fővárosban nemzetközi serdülő kötöttfogású versenyen vett részt egyesületünk, melyen Kelemen Botond a második, Déri Dominik pedig az ötödik helyen végzett.

Lengyelország
junior női 50 kg 5. Kiss Krisztina

Horvátország
serdülő 49 kg 2. Kelemen Botond
62 kg 5. Déri Dominik

Mogyoród U23 kf. OB
67 kg 3. Kajtán Olivér
5. Járfás András

Címkék: KASI, sportoló, birkózás