A paksiak elleni összecsapás december 29-én pénteken az M4 televíziós csatorna élő közvetítése miatt az előzetesen kiadott időpont helyett nem 18, hanem később, 18.45 órakor kezdődik - írja a delfinek.hu.

Annyi bizonyos, hogy nehéz csatára számíthatnak a kaposváriak. A tolnai alakulat a tizenkettedik fordulót követően az előkelő ötödik helyet foglalta el a tabellán.

Pozitív a mérlegük, hiszen hét alkalommal hagyták el győztesen a játékteret és mindössze ötször kaptak ki. Legutóbb igazi bravúrt végrehajtva Körmenden is nyerni tudtak 94–91-re.

A somogyiak hét zsinórban elvesztett találkozót követően tudtak ismét győzelmet aratni a bajnokságban. A Naturtex SZTE Szedeák ellen 76–60-ra megnyert összecsapáson szerkezetet is váltottak a kaposváriak, s úgy tűnik eredményes volt az átállás.

Gyorsabb lett a csapat játéka az alacsonyabb szerkezetű együttessel, erre pedig a paksiak ellen nagy szükség lesz. Kulcsszerep juthat a Hendleinéknek, akiknek a korábbiaknál több (támadó) lepattanót kell megkaparintani az eredményesebb szerepléshez.

A Szeged elleni sikerrel nagy tehertől szabadult meg a kék-fehér alakulat, ez nyilván jó hatással lehet a teljesítményre, ráadásul a hírek szerint kaposvári szurkolókból sem lesz hiány Pakson.

Címkék: atomerőmű, kaposvári kk, kosárlabda, sport