Egy alaposan kicserélődött MTK vár péntek délután a Diamant-lányokra. A fővárosiak tavalyi keretéből mindössze Hajek-Nagy Fanni maradt a csapatnál, így a kék-fehérektől Kaposvárra igazoló Lutter Liza is kevés régi ismerőssel találkozhat majd a pályán.

"Már nem lehet azt mondani erre az MTK-ra, hogy az mint a tavalyi, bár akik tavaly nem sok szerepet kaptak, most idén már közülük is van, aki a kezdőcsapatba kerülhetett. Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a felkészülésünk, folyamatosan, szép lassan lépkedünk előre és nagyon várjuk, hogy jöjjenek, reméljük, hogy minél jobb eredménnyel, természetesen a győzelem a cél." - árulta el Lutter Liza, az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem játékosa.

Diamant

A kaposváriaknak a TF és a Palota 3:0-ás legyőzése után egy igazi erőfelmérő lesz az MTK elleni ütközet. Míg jövő héten két, ennél is nehezebb meccs vár a lányokra a Vasas és a Nyíregyháza ellen. Zarka Péter főként agresszivitásban vár fejlődést a lányoktól az elkövetkezendő három mérkőzésre.

"Azon múlik a holnapi találkozó, hogy a nyitás-nyitásfogadással hogyan fogunk mi is megbírkózni, aztán a hátralévő következő két mérkőzés az sokkal nehezebb lesz, idegenben játsszuk le a Vasassal és a Nyíregyházával. Mindenféleképpen a lányoktól egy nagyon higgadt és agresszív erőteljes, határozott játékot várok, az a legkevesebb. Semmiféleképpen nem hogy ijedten, tisztelve az ellenfelet menjünk fel a pályára. Ez nagyon fontos lesz." - tette hozzá a vezetőedző.

Az MTK elleni bajnoki rangadó pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes, de internetes oldalunkon is élőben lehet majd követni az eredmény alakulását.

Címkék: MTK, előzetes, Diamant, meccs, sport