Vendég lehetőséggel indult a mérkőzés, hiszen Sánta Attila már az első percekben a felső lécre tekert egy szabadrúgást, de ezt követően már Szakály Attiláék dolgozták ki a lehetőségeket. Kollega Krisztián távoli kísérleténél kellett először védenie Nacsa Péternek.

Ez még nem okozott számára gondot, nem úgy, mint Andorka Péterré. Támadónk egy lövőcsellel elküldte védőjét, majd célba vette a kaput, de Nacsa bravúrral menteni tudott, a kipattanót Nagy Krisztián kapásból lőtte vissza, a fővárosiak hálóőrének ekkor is sikerült védenie. Budapesti részről még egy lövést jegyezhettünk fel a szünet előtt, Lanczkor Gábor kísérlete fölé szállt, de Slakta Balázs amúgy is rajta volt a labdán.

A folytatásban kevésen múlt, hogy nem szerezte meg a vezető találatot a Rákóczi. Előbb egy szöglet után Nagy János fejelhetett közelről, de kísérlete kevéssel elkerülte a kaput, majd a szünet előtti utolsó percben Rajczi Péter beadására Andorka Péter érkezett jó ütemben, aki a jobb oldali kapufát találta el, így nem sikerült előnnyel vonulnunk a szünetre. 

A második félidőben folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, de a hajráig nem sikerült nagy helyzetet kidolgozni, míg a fővárosiak egy kontra utáni szögletet követően Kálmán Zsolt révén majdnem megszerezték a vezetést, de a védő fejese centikkel a jobboldali kapufa mellett landolt. A hajrában Szakály Attila szedett össze egy lecsorgó labdát, de lövés közben pont akkorát löktek rajta, hogy ne legyen pontos a kísérlete, majd Rajczi Péter előtt is adódott egy helyzet.

A legnagyobb lehetőséget Sóron Tibor puskázta el, aki közelről tévesztet célt, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Kaposvári Rákóczi FC–BKV Előre 0-0

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 800 néző. V.: Szalai (Keszthelyi, Baráth).

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Ur, Bakos, Hadaró, Nagy J. – Vachtler (Sóron, 59. p.), Szakály A., Nagy K., Kollega K. (Ivancsics, 71. p.) – Rajczi, Andorka. Vezetőedző: Artner Tamás.

BKV Előre: Nacsa – Kálmán, Girán, Csiktorás, Birtalan – Lanczkor, Ferkó – Huller (Szedlacsek, 80. p.), Csepregi (Csanálosi, 71. p.), Sánta (Banai, 92. p.) – Balogh B. Vezetőedző: Batári Csaba.

Így látták a mesterek

Videón a teljes összecsapás!

Címkék: BKV Előre, NB3, döntetlen, Kaposvári Rákóczi, sport