Két héttel a szezonnyitó torna után újra teniszversenyt rendezett a Donner Sport Központ. A sor a hagyományos Old Boy Kupával folytatódott, melyen összesen három kategóriában küzdöttek meg egymással az indulók.

- Kellemes a létszám, 16 indulónk van. A korcsoportok összevonásra kerültek, az időseknél, 65 fölött öten, csoportmérkőzéstjátszanak, aztán 45 és 50-es korosztályban vannak négyen, ott is szintén körmérkőzések vannak, és három-három főnk van az 50 és 55 éves korosztályban, ők először a saját korosztályukban mérettetnek meg, és utána játszanak egy keresztjátékot egymással - mondta a Donner Sport Klub szervezője, Witz Viktória.

Az idei Old Boy Kupa egyben Young Boy is volt, ugyanis a felnőttek mellett gyerekek számára is kiírtak egy külön kategóriát.

A fiatal teniszezők több mint 70 gémet játszottak le a nap folyamán.

A felnőttek mezőnyében ezúttal is több, a Donner Sport Klub versenyeinek már állandó résztvevőjének számító teniszező felbukkant, így ezúttal is már-már családias volt a légkör.

Az egész helyi tenisz-társadalom jó viszonyt ápol Kaposváron. Ezt bizonyítja az is, hogy a közeli teniszklubból is érkezett versenyző az Old Boy Kupára.

Az egyéni küzdelmeket a 45 és 54 év közöttiek kategóriájában Stefler Péter nyerte, az 55 és 64 év közöttieknél Dr. Rónay Tamás bizonyult a legjobbnak, míg a 65 évnél idősebbeknél Ács Zoltán győzött, aki a párosban is első lett Horváth Istvánnal az oldalán. A Donner Sport Klub következő versenye az első Kapos Open lesz, melyet június 9 és 11-e között rendeznek meg a Gilice utcai salakos pályákon.

Címkék: old boy, donner, tenisz, sport