Az ünnepélyes korong bedobás után, a csapatoké volt a főszerep a Kaposvári HC - Hevület SE OB IV-es bajnokin. A hazaiak idei első ütközetükre készültek, ráadásul szerettek volna visszavágni a Székesfehérváron elszenvedett háromgólos vereségükért.

Egy igazán kedves gesztussal indult a mérkőzés.
Egy igazán kedves gesztussal indult a mérkőzés.

- Egy elég szoros mérkőzésre készülünk, Fehérváron már játszottunk ellenük, akkor 7-4-es vereséget szenvedtünk, mondjuk gyengébb csapattal is álltunk fel. Most mindent megteszünk azért, hogy győzzünk - mondta a meccs előtt Francsics Bence.

A vendégek a fordulót megelőzően mindössze egy vereséget szenvedtek el. Ennek fényében pedig magabiztosan érkeztek a somogyi megyeszékhelyre.

null

- Hasonlóan győzni szeretnénk. Az akaratunk megvan, hogy ez mire lesz elég majd kiderül a mérkőzésen. A bemelegítésüket néztem. A kapus jól mozog, de szeretnénk vele kibabrálni - tette hozzá Pesti Zoltán, a Hevület SE vezetőedzője.

Francsics Bencéék viszont mindenképpen szerették volna otthon tartani a bajnoki pontokat, hiszen egy győzelemmel megnyílt volna az út az A-csoport második helye felé.

null

A Hevület elleni meccs végül a várakozásoknak megfelelően hatalmas küzdelmet hozott. Az első harmad után 2-2 állt az eredményjelzőn, és a második felvonás után is mindössze egy gól volt a kaposváriak előnye.

A záró játékrészben aztán rákapcsoltak a vendégek és a két gólig és egy gólpasszig jutó Németh Norbert vezetésével, 6-5 nyerni tudtak.

Kaposvári oldalon Singer Erik és Francsics Bence is duplázni tudott.

Címkék: hevület se, kaposvári hc, jégkorong, mérkőzés, sport