Nem sikerült folytatni a pontgyűjtést Szécsi Zoltán csapatának az OB I. bajnokság 12. fordulójában. A Kaposvár 12-6-ra kikapott a csoport utolsó helyén álló UVSE-től - írja a KaposPóló.hu.

Szécsi Zoltán vezető edző: „Úgy gondolom, hogy a találkozó értékelhetetlen a mi szempontunkból. Gratulálok a Zsoltnak, nagyon jól játszott a csapata, nagyon szépen a helyén volt minden. Csak azt tudom mondani, amit a saját csapatomnak is: mélységesen fel vagyok háborodva, mert annak ellenére, hogy jól játszott az Újpest, nagyon durván saját magunkat vertük meg. Alapvetően fegyelmezetlenek voltunk, rengeteg olyan dolgot csináltunk, eszméletlen mennyiségű energia befektetésével, amiről szó sem volt. Szépen fogalmazva: elégettük magunkat a hülyeségben, és az Újpest ezt nagyon vidáman és mosolyogva büntette meg.”

Németh Levente: „Szerintem nem figyeltünk oda eléggé a lefordulásokra, nem nagyon akartunk védekezni, inkább a támadásra fordítottunk több figyelmet. Úgy érzem, nem küzdöttünk eléggé a végén. Amikor már láttuk, hogy elment a meccs, akkor nem tettünk rá még egy lapáttal, inkább hagytuk, hadd menjen. Ez volt igazából szerintem a fő gond.”

Németh Zsolt vezető edző: „Hasonlóképpen indult a mérkőzés, mint ahogy szokott: kicsit kaotikus állapotban. Annak örültem, hogy annak ellenére, hogy nem igazán voltunk a helyünkön, mégsem ment el az ellenfél, és tudtuk tartani az eredményt. Ismét buta gólokat kaptunk az elején, ami elkerülhető lett volna, viszont szerencsére tudtuk tartani az eredményt. Elől is sok gólt lőttünk. Nem jellemző, hogy ilyen sok lefordulás-gólt lövünk, és hál’istennek szerintem a mai nap folyamán egyet sem hagytunk ki, és ennek köszönhető, hogy ilyen nagyarányú győzelmet arattunk.”

kvk uvse

Címkék: uvse, kvk, vereség, vízilabda, Kaposvár, sport