A sor elejére kívánkozik a csütörtökön 17 óra 30 perckor kezdődő Challenge Kupa-mérkőzés. A Fino a nemzetközi sorozat selejtezőjének második fordulójában, idegenben győzött 3-1-re a ciprusi Karava otthonában, így jó eséllyel pályázik a továbbjutásra a városi sportcsarnokban rendezendő visszavágón.

A fiúk ezt követően, szombaton Pécsen játszanak bajnoki mérkőzést, a jövő szerdán pedig komoly rangadó következik hazai pályán, a trónkövetelő Vegyész RC Kazincbarcika ellen. December 4-én, vasárnap a Debrecen teszi tiszteletét a somogyi megyeszékhelyen, aztán - ha túljut a társaság a ciprusiakon - újabb Challenge Kupa-összecsapás következik a sorban egy angol alakulat ellen.

És még nincs vége: december 9-én Szolnokon lép pályára együttesünk, egy újabb, kőkeménynek ígérkező rangadón. És arról se feledkezzünk el, hogy még egy Magyar Kupa-találkozót is m le kell játszani az óesztendőben...

A program tehát sűrű, de bízunk benne, hogy az elmúlt hetek lendülete tovább viszi a társaságot, és minden a tervek szerint alakul majd.

Címkék: nemzetközi, kupa, tabella, szurkoló, Fino, rangadó, Kaposvár, sport