Az OB I. bajnokság 7. fordulójában az FTC csapatát fogadta a Kaposvár. A hazaiak már az elején tudták, hogy nehéz mérkőzésre kell számítaniuk, hiszen a fővárosi csapat tele van húzónevekkel. Nincs olyan játékosuk a keretben, aki ne rendelkezne valamilyen bajnoki címmel.

A mérkőzés elején Szécsi Zoltán kezdett a kapuban (majd a 2. negyedtől Krémer Balázs állt be). Ugyan egymásután két FTC játékos is betalált, s már 0:2-vel vezetett a fővárosi csapat, amikor megindult a Kaposvár gólzápora is, köszönhetően Pataki Gergő góljának. Ezt követően a Kaposvár próbált folyamatosan felzárkózni, a 2. negyed 6. percére sikerült össze is jött az egyenlítés 5:5-ös állásnál.

A Fradi azonban átvette a vezetést, folyamatosan növelve a különbséget, ami a 4. negyedre már 7-re duzzadt. Kovács Olivér utolsó pillanatokban szerzett akciógóljával azonban 9-15-re sikerült szépíteni az eredményt. Tény, hogy Madaras Norbert góljaira ma nem akadt ellenszer : összesen hatot vágott be a meccs alatt.

„Ha jobban ragaszkodunk a megbeszéltekhez, nem lett volna ekkora gólkülönbség a végére. A Fradi mindenképpen jobb csapat, van is ekkora különbség a két csapat között.” – értékelte a meccset Szécsi Zoltán a Kaposvári Vízilabda Klub játékos-edzője.

A KVK egy hét múlva az Egerrel mérkőzik meg.

kvk - ftc

http://kapospolo.hu/

Címkék: Ferencváros, ftc, kvk, vízilabda, Kaposvár, sport