Befejeződtek az atlétikai korosztályos Magyar Liga versenyek. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is sikeresen szerepeltek a Favorit AC atlétái az egész évet felölelő versenyeken.  Versenyszámonként hat verseny értékelése után alakult ki a számonkénti sorrend amelynek végeredményeként a juniorok között a kaposvári Favorit AC sportolói szerezték a legtöbb pontot és végeztek az első helyen kis különbséggel verve a szombathelyieket, de a harmadik helyen végző győri klubot már nyolcvan ponttal előzték meg.

Az egyéni versenyszámonkénti összesítésben négy kaposvári atléta ötször végzett a Liga verseny élén és még tizenegyszer szerepeltek az első három között. A junior korosztályban Gyurka Borbála nyerte a hármasugrást és a 400 métert, Bajnok Eszter a távolugrást, Csizmadia Gábor a 400 méter gátat. Az ifjúságiaknál Szerb Katalin szintén 400 méter gáton szerezte meg a Liga győzelmet.

A junioroknál  a győzelmek mellett Csizmadia Gábor 110 méter gáton második, Székács Máté hármasugrásban és 110 méter gáton harmadik, távolugrásban negyedik, Bajnok Eszter hármasugrásban a második, Gyurka Borbála 200 méteren és távolugrásban a harmadik, Szabó Mátyás súlylökésben a második, diszkoszvetésben a harmadik, Sándor Kristóf hármasugrásban az ötödik, távolugrásban a hatodik helyen végezve segítette egyesületét az összetett győzelemhez.

Az ifjúságiaknál Csepeli Angéla 3000 méteren a  hatodik legtöbb pontot szerezte. A serdülők három dobogós helyet szállítottak. Matusa Rebeka diszkoszvetésben második, súlylökésben harmadik, Horváth Csenge ötösugrásban harmadik, 80 méter gáton hatodik, Zavagyil Zia diszkoszvetésben ötödik lett.

Címkék: junior liga, favorit ac, atlétika, Kaposvár, sport