A Jászberény elleni pénteki meccset követően vasárnap újabb bajnoki várt a Diamant-lányokra a Gödöllő ellen. A vendégek szombat este még a Budaörs otthonában léptek pályára, ez azonban nem látszódott a játékukon. Hamar négypontos előnyre tettek szert, Zarka Péter csapata azonban fokozatosan ledolgozta hátrányát, Szívós ásznyitása után pedig már 23-23 állt az eredményjelzőn. Ezután öt lehetősége is volt a hazaiaknak, hogy behúzzák a szettet, a végén azonban a gödöllőiek örülhettek

A második felvonás elején bekezdett a válogatott játékosokkal felálló vendégcsapata, ötpontos előny viszont nem tartott sokáig. A kaposváriak előbb egyenlítettek, majd 18-16-ra meg is fordították az eredményt. A szett hajrájára azonban összekapták magukat a vendégek, akik 2-0-ra módosították az állást.

A harmadik játékrész elején nekiugrott ellenfelének a kaposvári csapat, melynek köszönhetően 8-2 volt az eredmény az első technikai szünetben. Ezután belealudtak a meccsbe a Diamant-lányok és pillanatok alatt 8-8-ra módosult az állás. Széles jó szervája után már a Gödöllő vezetett, nem sokkal később pedig négyre nőtt a differencia. Zarka Péter cserékkel próbálta felrázni övéit, Héri Sára pedig két gyors ponttal hálálta meg a bizalmat. A különbség viszont nem akart tartósan csökkenni a két csapat között, így a harmadik szettet is két ponttal bukta el az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese.

 

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Gödöllői RC 0-3 (-33, -25, -23)
Vezette: Mezei, Éva
Diamant: Araujo, Korniss, Sitkey, Bagyinka, Szívós, Rák. Csere: Kanizsai, Csitári, Héri, Pintér. Vezetőedző: Zarka Péter.
Gödöllő: Czina, Radomszki, Nagy, Takács, Szabó, Széles. Csere: Maurer, Nagy A. Vezetőedző: Borkovits Zoltán.

Címkék: diamant, gödöllő, meccs, sport