Elengedhetetlen kellék volt a Hetes - Böhönye meccs előtt a szotyi, amit izgatottan rágcsáltak a helyi szurkolók. Nagy volt ugyanis a tét, hiszen a megye II déli csoportjának két élcsapata találkozott ezen a délutánon.

- Nehéz mérkőzést várok, tegnap falunap volt itt Hetesen, ez kicsit nehezen indult a felkészülés a meccs előtt, gondolok itt a hazai játékosainkra. Nehéz mérkőzést várok, de úgy gondolom, hogy meg tudjuk mi nyerni ezt - mondta a Hetes Vikár SC játékos-edzője, Nógely Péter.

Azzal a Böhönye játékos-edzője is egyetértett, hogy nehéz mérkőzés várt rájuk. Igaz nekik a Csokonyavisonta elleni hazai vereséget is ki kellett volna heverniük.

- Mindenféleképpen nehéz mérkőzésre számítok, mert ugye a Hetes jó csapat, egyben tartották a játékosaikat, de bízok a csapatomban. Számunkra nagy rangadó a múlt heti játékunkhoz képest, mert az egy kicsit nem csak ehhez az osztályhoz, hanem a megye négyhez is alacsony volt, ezt próbáljuk ma korrigálni. Remélhetőleg sikerrel - mondta a Böhönye KSE játékos-edzője, Drávecz Ferenc.

A Hetes nagyszerűen kezdte a pontvadászatot, hiszen négy meccsükből hármat is megnyertek, mindössze a Somogysárd ellen játszottak egy döntetlent.

Valósággal bedarálta ellenfelét a Hetes. A csapat Lóki Péter vezérletével meg sem állt hét gólig, amiből a csatár egymaga hármat vállalt. A hazaiak így továbbra is a második helyen állnak, mivel a Somogysárd 4-1-re nyerni tudott a Somogyjád otthonában.

Címkék: hetes, böhönye, megyefoci, sport