Rákóczi-Tatabánya 2-2, Kaposvár, 8.000 néző, gólszerzők: Meksz, Rácz, illetve Szalma kétszer. Csak egy kiragadott mérkőzés az elmúlt 30 évből a két együttes párosítását tekintve. Persze, ez más korszak volt más játékosokkal és főleg más játékkal. A mostani Tatabánya a csoport középmezőnyében foglal helyet.

- A Tatabánya tavaly tele volt olasz légióssal, kombinatív futballt játszottak. Szakmai stábbal videózni fogunk az edzés előtt és fel fogunk készülni rájuk biztosan. Ugyanolyan jó játékot várok, mint eddig, természetesen ismerjük a Tatabánya gyenge pontjait, ki fogjuk elemezni - mondta Pintér Tamás.

A keret még mindig alakul, Ludánszki Bence, Kertész Tamás és Nagy János a múlt héten érkezett a csapathoz, Hujber Tamás viszont már a nyáron. A csatár eddig eredményesen szerepel, és jó igazolásnak tűnik.

A csapat bízik benne, hogy a Rákóczi stadionban egyre többen lesznek, akik szurkolnak ennek a fiatal, elszánt gárdának. A legfrissebb információk szerint az összes őszi hazai mérkőzés a stadionban lesz, és nem a Bene Akadémia Cseri úti pályáján. A Tatabánya elleni találkozó szombaton fél ötkor kezdődik.

Címkék: Tatabánya, NB III, Rákóczi, labdarúgás, Kaposvár, sport