A kaposváriak a Győr elleni szép hazai diadal után idegenben is a három pont reményében léptek pályára, és a 16. percben meg is szerezték a vezetést: Müllerlei labdaszerzése után Nagy Krisztián passzát Hujber váltotta gólra. 0-1.

A hazaiak a folytatásban keményen futballoztak, sokat szabálytalankodtak, az újabb gólt aztán ismét a kaposváriak szerezték. A 32. percben, egy szabadrúgást követően Nagy Krisztián csavart a kapu jobb alsó sarkába. 0-2.

A hajrában előbb Pető beadása után Hadaró mentett Rajos elöl, majd Somodi vetődött ki Pető elé remek ütemben.

A második félidő elején Nagy K. talált ismét a kapuba, de les miatt nem adták meg a gólt. Márton fejessel, Hampuk pedig sarkazással próbálkozott, a 60. percben viszont szépített a házigazda Rajos jóvoltából. 1-2.

A Rákóczi fölénye a mérkőzés utolsó perceiben hozott újabb találatot: Hadaró szöglete után Havas fejelt a kapuba. 1-3.

A látottak alapján csapatunk megérdemelten győzött, így két meccs után hat ponttal várja a folytatást.

Házi László: "Gratulálok a csapatnak, örülök, hogy idegenben is győzelemmel mutatkoztunk be. Az eltervezett taktika bejött: letámadtuk az ellenfelünket a saját térfelén, ők pedig csak felívelt labdákkal próbálkoztak, amiket szinte minden esetben hatástalanítani tudtunk. Jókor szereztük a góljainkat, a sárváriaknak nem volt esélyük arra, hogy fordítsanak. Koncentráltan jól játszottunk, és megérdemelten hoztuk el a három pontot. A folytatásban két hazai bajnoki következik, ha minden igaz, mindkettő a stadionban, és szeretnénk a továbbiakban is eredményesen szerepelni."

Sárvár FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-3 (0–2)
Sárvár, Sárvár FC Sporttelep, 500 néző. V.: Kovács (Kulcsár D., Rózsás)
Rákóczi: Somodi - Nagy K. ( Godzsajev, 4.), Vadas, Lakatos G., Hadaró - Hampuk, Müllerlei - Márton, Pintér A., Hujber (Herzsenyák, 86.) - Havas. Vezetőedző: Házi László
Gólszerzők: Hujber (16.), Nagy K. (33.), Havas (81.)

Sárvár: Osvald - Pados P., Subicz, Horváth A. (Dancsecs, 46.), Nagy Z. (Hoós, 46.) - Manganelli, Bezdi D., Rajos, Maráczi - Klauzer, Pető P (Kun B., 64). Vezetőedző: Takács Gábor
Gólszerző: Rajos (59.)

Sárgalap: Subicz (80.), Manganelli (18.) Bezdi D. (64.), illetve Hampuk (25.), Pintér A. (58.), Hujber (26.)

Címkék: Sárvár, NBIII, győzelem, Rákóczi, Kaposvár, sport