Az egész napos eső ellenére nem volt akadálya, hogy megrendezzék a második felkészülési mérkőzést, egyben a stadion felújítása előtti utolsó találkozót. A Rákóczi jól kezdett az NB II-es Kozármisleny ellen, és a 10. percben Jovánczai lövését védte nagy bravúrral a vendégek kapusa. A túloldalon is akadt egy nagy helyzet, de Nagy K. lövése fölé szállt. A 36. percben a Rókóczi megszerezte a vezetést: Házi ívelt balról Kollegának a hosszú oldalra, aki megjátszotta Zsivóczkyt, a középpályás pedig átvette a labdát, lefordult, és 12 méterről lőtt. A labda egy védőt is érintve jutott a kapuba (1-0).

A szünetben a szakmai stáb szinte az egész kezdő tizenegyet lecserélte (csak Havas maradt a gyepen), és a folytatásban a baranyaiak támadtak többet. A hazai védelem, a jól védő Gyenessel az élen állta a rohamokat. A hajrában növelhette volna előnyét a hazai csapat, Lőrincz Bence a félpályáról cselezte magát a kapuig, de végül a kapusba lőtt. A 90. percben azonban egyenlíteni tudott a Kozármisleny: egy szabadrúgás után felpattanó labdát Lantos fejelt a hálóba (1-1).

Kaposvári Rákóczi FC – Kozármisleny FC 1-1 (1-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 200 néző. V.: Barna
Rákócz FC: I. félidő: Somodi – Vadas, Lakatos., Havas, Hadaró – Nagy K., Pintér – Kollega., Zsivóczky, Házi B. – Jovánczai. II. félidő: Gyenes – Molnár., Petrók, Havas, Müllerlei – Márton, Ablonczi – Hampuk, Hujber, Kozics – Lőrincz. Vezetőedző: Házi László
Kozármisleny: Helesfay – Beke, Kiss M., Lantos L., Fenyvesi – Csábi (Vajda D., 72.), Nagy E. – Pajor, Németh L. (Zsebe, a szünetben), Keglovics (Kirchner, a szünetben) – Nagy K. (Tóth M., a szünetben). Vezetőedző: Németh Zsolt
Gólszerzők: Zsivóczky (36.), illetve Lantos (90.)
Sárga lap: Kollega. (38.), Hadaró (43.), Pintér (45.) illetve Nagy K. (3.), Nagy E. (69.)

A következő felkészülési mérkőzést a szlovén harmadosztályú NK Nafta Lendava ellen idegenben játssza csapat jövő hét szerdán 18 órakor.

Mutatjuk a meccs legfontosabb pillanatait az edzői értékelésekkel:

Címkék: edzőmeccs, Kozármisleny, stadion, Rákóczi, labdarúgás, sport