A Rákócziban pályára lépett a visszatérő Kollega Krisztián, a próbajátékosok között pedig felfedezhettük a 20 esztendős csurgói Lőrincz Bencét, aki 31 találattal a második lett a megyei góllövőlistán a Jovánczai Zoltán mögött.

A tolnaiak az első és a második félidőben is bevették egy-egy alkalommal a kaposváriak hálóját, és végül kétgólos győzelmet arattak.

Együttesünk július 16-án, szombaton 19 órától játssza következő előkészületi mérkőzését, a stadionban az NB II-es Kozármisleny lesz az ellenfél.

Házi László: "Látszott, hogy ez volt az első mérkőzésünk, és hamar kiderült, hogy más a tempó az NB III-ban, mint a megyei bajnokságban. Sokkal többet kell védekeznünk, mint eddig, és a helyzetkihasználáson is javítani kell. Ma két hibából kaptuk a gólokat, de nekünk is megvoltak a lehetőségeink."

Szekszárdi UFC - Kaposvári Rákóczi 2-0 (1-0)

Rákóczi: Somodi - Vadas, Petrók, Lakatos, Hadaró, Márton, Nagy, Kollega, Hampuk, Házi, Lőrincz. Cserék: Gyenes, Borsi,  Godusajev, Molnár, Vajda, Zsivoczky, Kiss, Herzsenyák, Németh, Múllerlei, Havas.

Címkék: feljutás, Szekszárd, NB III., felkészülés, bajnokság, Rákóczi, sport