A csütörtöki játéknap első meccsén a Cutler FC könnyed játékkal verte hét góllal a Logisztikai Ezred csapatát. A folytatásban a csere nélkül felálló Öregszem gárdája váratlanul nagy ellenállást tanúsított, az esélyesebb Prémium Szuromi Ablakok ellen.

A mérkőzés első félidejében nem láthattunk gólt, bár mindkét gárda előtt megannyi gólszerzési lehetőség adódott. A fordulás után az Öregszem találta meg előbb az utat az ellenfél kapujába, majd a játékrész közepén egy öngóllal egyenlített az ellenfél. A végjátékban mindkét csapat döntésre vihette volna a dolgot, mely végül az Öregszem gárdájának sikerült, így némi meglepetésre ők nyerték a változatos, küzdelmes mérkőzést.

A pénteki játéknapon egyetlen mérkőzést rendeztek, ezen a tavasszal jól focizó GI-Fann Focitársulás gárdája végig vezetve verte a CD BOX együttesét. A forduló rangadója sajnos elmaradt, így a POMEG ABC játék nélkül jutott a bajnoki pontokhoz. A következő héten az elmaradt mérkőzések pótlására kerül majd sor, így Cutler FC-Joker Sport Pub találkozón eldől majd a második hely sorsa.

Prémium Ablak Kupa 22. fordulójának eredményei:

Cutler FC-Logisztikai Ezred 7-0
G.: Ceglédi 3, Lóki 2, Szilvai, Takács

Prémium Szuromi Ablakok-Öregszem 1-2
G.: öngól ill. Szita, Magyar Cs.

Joker Sport Pub-POMEG ABC 0-3
Játék nélkül

Kapos Atlas-Kacsógép 3-0
Játék nélkül

CD BOX-GI Fann Focitársulás
G.: Farkas, Kálmán ill. Tábori 2, Szabó A, Vejki, Széphelyi, Éhl.

Címkék: kispályás, öregfiúk, kispálya, foci, sport