A játéknap első találkozója a bronzérem sorsáról volt hívatott dönteni. A találkozó elején a Rákóczis szülők gárdája vezetett, majd az ellenfél fokozatosan átvette az irányítást és 3-1-re ,4-2-re majd 5-3 is vezetett a Pek Snack Balatonátúszás. Ellenfelük bár küzdött, de nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez. A végjátékban aztán egy perc alatt kétszer is eredményes volt a Rákóczis szülők gárdája, így sikerült az egyenlítés. Az utolsó percben aztán ezt az eredményt már megőrizték, így ők lettek a bajnokság bronzérmesei.

kispálya

A következő mérkőzés így már tétnélküli volt, hiszen az eredménytől függetlenül a Matracvarázs gárdája már ezüstérmesnek tudhatta magát. A mérkőzés ettől függetlenül jó meccset hozott, a KO-DI Bt. Halbolt nagyszerű ellenfele volt az ezüstérmesnek. A mérkőzést végül egy nagyszerű fair play díjas jelenet döntötte el. Egy nagy lövés után a labda lepattant a kapufáról a gólvonal mögé, melyet a játékvezető nem érzékelhetett, így elsőre nem adta meg a találatot. A játéktéren kívül, az alapvonalon tartózkodó Matracvarázs játékosai viszont jelezték, hogy a labda a gólvonal mögé pattant, így ítélte meg a játékvezető a KO-DI Bt. Halbolt győztes találatát.

A folytatásban az Nyár FC könnyedén verte az Amatőrök együttesét. A Meiszterics FC gárdája emberhátrányban játszott végig az Igal ellen, de a végjátékban így is a maguk javára tudták fordítani az eredményt. A nap utolsó meccsén bajnokhoz méltó játékkal verte az Orci gárdája a Royal Fröccs együttesét. A bajnokság gólkirálya Kelemen Krisztián (Matracvarázs) lett 48 góllal, míg a második helyre Varga Dániel (Meiszterics FC) futott be 45 góllal.

A Maker Autó Kupa 22. fordulójának eredményei:

Pek Snack B.átúszás-Rákóczis szülők 5-5
G.: Farkas P. 4, Cser ill. Pápai 3, Nagy T, Tamási.

Matracvarázs-KO-DI Bt. Halbolt 2-3
G.: Kelemen, Major ill. Csurilla 2, ifj. Ács.

Nyár FC-Amatőrök 6-2
G.: Pintér 3, Kordé, Orsós J.Z, Simon ill. Rákosa, Szőke B.

Igal-FC Meiszterics 4-5
G.: Tanító, Sárközi, Réti, Oláh ill. Varga D. 5

Lamello Adrenalin FC-Magiszter FC 1-8
G.: Lakatos ill. Dobai 2, Horváth G. 2, Kiss K, Őszi, Leipold, öngól.

Orci-Royal Fröccs 7-2
G.: Kesztyűs 3, Hazay, Szulimán 3 ill. Mayer M. 2

Góllövőlista élcsoportja-48 gólos: Kelemen Krisztián (Matracvarázs), 45 gólos: Varga Dániel (Meiszterics FC), 34 gólos: Pápai Tamás (Rákóczis szülők), Fazekas Lajos (Lamello-Adrenalin FC).

Címkék: forduló, kispálya, foci, mérkőzés, sport