Május 30-án, hétfőn 17 órától, hosszú idő után ismét találkozhatnak a somogyi sportbarátok Sisa Tiborral, aki 2010 és 2012 között irányította a Kaposvári Rákóczi NB I-es csapatát. A Tréner egy beszélgetéssel és dedikálással egybekötött könyvbemutatóra várja az érdeklődőket a Vármegyeháza dísztermébe.

A Nógrád megyei származású, napjainkban is Ipolytarnócon élő tréner korábban több NB I-es csapatot is irányított, és a Budapest Honvéddal 2009-ben Magyar Kupát nyert. Edzői pályafutása legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor a 2008-as csehországi Európa-bajnokságon bronzéremig vezette a magyar U19-es válogatottat.

Sisa Kaposváron is letette névjegyét: a 2010/2011-es évadban az őszi szezon bravúros harmadik helye után a hetedik helyre vezette a társaságot, egy évvel később pedig a 10. helyre ért oda az alaposan átalakult társaság.

A szakember néhány hónappal ezelőtt egy 308 oldalas, több érdekes elbeszélést is magában rejtő könyvvel jelentkezett. A "Válasz - A labdarúgás belülről" című kiadvány 36 motivációs történetet tartalmaz, pszichológiai-pedagógiai összegzéssel kiegészítve. A Tréner legendás történetei nem csak tanulságos, sokszor mókás sztorik, hanem az érzelmekre is hatnak, az összefogás, a hazaszeretet, a küzdelem, az újrakezdés és a bátorság egyaránt megjelenik bennük.

 

Címkék: közönség, szerző, Sisa Tibor, könyv, ingyenes, sport