Hendlein Rolandnak még élő szerződése van, tehát ő még egy évig biztosan marad, de már jelezte azt is, hogy szeretné meghosszabbítani a szerződését - írja a delfinek.hu. Rajta kívül még Fodor Márton, Baki Gergely, Grebenár Péter, Kocsis Zalán már biztosan tagjai jelenleg a felnőtt keretnek.

Ehhez fog csatlakozni négy külföldi játékos, akiknek a kiválasztása már folyamatban van. A tavalyi csapatból tárgyalnak még Horváth Marcival és Papp Péterrel, velük még nincs megállapodás.

Fekete Ádám munkáját egy edzői team fogja segíteni, Filipovics Gordan másodedzőként, Pöttendi Gábor videóelemzőként és Fehér Iván erőnléti edzőként.

Benke Szilárd a Zalaegerszeghez szerződött. Döntéséről így nyilatkozott: "Mindenek előtt meg szeretném köszönni a Kaposvari KK minden vezetőjének és munkatársának az eddig munkájukat. Ebbe értve a szerződésem hosszabbítására tett ajánlatot. Nagyon hálás vagyok az utánpótlás edzőimnek, és minden edzőnek aki a felnőtt keretben lehetőséget adott arra, hogy az A csoportban bemutatkozzam és bizonyíthassak. Köszönöm Nekik, hogy időt, energiát fektettek játéktudásom fejlesztésébe! Fentiek miatt joggal merül fel a kérdés, hogy miért döntöttem a távozás mellet?! Én mindig kihívásokat, új célokat tűzök ki magam elé és ezeket most új környezetben szeretném megvalósítani. Ezen kívül úgy érzem, hogy új impulzusokra van szükségem, a későbbi, hosszú távú céljaim eléréséhez. Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a szurkolók bíztatását és szeretetét, amit mindig igyekeztem odaadó játékommal meghálálni. Mindig jó érzéssel fogok vissza térni Kaposvárra!"

Címkék: Hendlein, Fekete Ádám, edző, KKK, sport, Kaposvár