Rangadóhoz mérten nagy iramban kezdődött a mérkőzés, de az első félidőben csak helyzetekig jutott mindkét együttes. A 64. percben aztán Samodai góljával megszerezte a vezetést az ETO. Ekkor azonban sejteni lehetett, hogy azért a kaposváriaknak is lesz még ehhez egy-két szavuk.

A 75. minutumban a felnőtt csapatnál is számításba vett Godzsajev ugratta ki Jeneit, aki szép mozdulattal emelte át Urbán kapust.

A hajrá viszont ismét az ETO-ról szólt. A 83. percben Tóth Dávid fejesével ismét megszerezte a vezetést a győri együttes.

Nem sokkal később pedig büntetőhöz jutottak a fehérmezesek. Szalai próbálkozását azonban magabiztosan fogta Borsi Bence.

Az utolsó utáni pillanatokban Párkányi Zsolt lőhetett még rá egy közvetett szabadrúgást, ez azonban ha centikkel is, de elment a jobb kapufa mellett. A zöld-fehérek rangadóját így a győriek nyerték ezúttal.

A hazaiak ezzel a vereséggel valószínűleg lemondhatnak arról, hogy az alsóház élén végezzenek. A Bene Akadémia U19-es csapata az alsóház harmadik helyéről várhatja a folytatást. A hétvégén szomszédvári rangadó vár rájuk, az utolsó helyezett Pécs otthonában.

Címkék: bfla, foci, sport