- Mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni a mérkőzést. Ehhez nagyon fontosak a jó nyitásaink, illetve egy stabil alapjáték kellene hozzá. Miskolcon egy viszonylag sima mérkőzés volt, mivel fegyelmezetten játszottunk. Itthon is erre lesz szükség - mondta a Diamant játékosa, Rák Rebeka.

Az szinte biztosnak tűnik, hogy a Diamant-lányok idén is ott lesznek a legjobb nyolc között. A rájátszás első körében a címvédő, remek formában lévő Békéscsaba várna rájuk. A lányok célja viszont továbbra is az, hogy így vagy úgy, de egy helyet előrébb lépjenek a tavalyi nyolcadik helyükhöz képest.

null

- Még annyira nem beszéltünk róla, de a nyolcadik helynél azért szeretnénk előrébb lépni. Nyilván ez nem biztos, hogy a Békéscsaba elleni mérkőzésen fog megtörténni, de utána szeretnénk sikeres mérkőzést nyerni - tette hozzá a nyáron igazolt Pós Adrienn.

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - Miskolc mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, melyre ezúttal is ingyenes a belépés. A mérkőzést támogató Kométa '99 Kft jóvoltából kóstoló és több tombola-nyeremény is várja a kilátogató nézőket.

Címkék: miskolc, nb1, diamant, röplabda, sport