Rák Rebeka tanítványai a 16 együttest számláló mezőnyben állhattak fel a dobogóra.

RÖAK:

  • Warmbir Kristina / 2003 / csapatkapitány
  • Szerencsés Mimi /2003
  • Tóth Jázmin /2003
  • Stirling Anna /2003
  • Kovács Lili /2003 /
  • Limbek Leila /2004
  • Vértes Dorottya /2003
  • Nagyhegyesi Laura /2003

A kupa jó hangulatú volt, csak a sok csapat miatt rengeteg volt a várakozási idő a meccsek között, ez is lehetett az oka a nehézkesen induló szetteknek - kezdte beszámolóját a csapat edzője, Rák Rebeka.

null

A csoportmeccseiket mind megnyertük. Volt két könnyebb és egy nehezebb mérkőzés, de ebben a szakaszban mindenkinek sikerült játéklehetőséget adnom. A keresztjátéktól kezdődően viszont három alapemberünk volt, és egy-­egy embert kellett cserélnem, attól függően, ki milyen formában volt éppen. Ezek az emberek: Szerencsés Mimi, Warmbir Kristina, Stirling Anna, a negyedik emberünk pedig vagy Tóth Jázmin volt vagy Kovács Lili Hanna volt.

Voltak sajnos betegeink illetve sérültjeink is, akik nem tudtak velünk tartani. Ezt azért is fontos megemlíteni, mert köztük volt az a játékos is, aki a leginkább lelkesíti a csapatot, ha pályán van azért, ha épp nincs azért. Az ő hiánya meglátszott, nagyon nehéz volt felrázni a csapatot nélküle, mert időnként sajnos bele­belealudtunk a meccsekbe.

A mezőnymunkánk a szokásoshoz híven kiemelkedő volt, de támadásban is fejlődött a csapat. Hárman­négyen már egyre többször próbálkoznak ütéssel befejezni a labdameneteket. Nyitásban egész jók voltunk. A torna elején, nagyon stabilan ment, aztán ahogy fáradtunk úgy nőtt a hibaszázalék.

Akit ki tudnék emelni az Szerencsés Mimi, aki a játék minden elemében a maximumot hozta ki magából. A többiekben azt hiszem ennél több van még.

De összességében szépen dolgozott a csapat, megküzdöttek a harmadik helyért. Szerintem reális volt ez az eredmény, talán a második helyet megcsíphettük volna, ha a keresztjátékban mással kerülünk össze - zárta összegzőjét az edző.

Címkék: savaria kupa, Rák Rebeka, mini, röak, sport