Nem sikerült a bravúr a Diamant-lányoknak az Újpest elleni legutolsó hazai mérkőzésükön, pedig a kaposváriak a második felvonásban közel jártak a szettrabláshoz. Örömteli lehetett viszont a helyi szurkolók számára, hogy a kezdőben ismét lehetőséget kaptak az egyesület fiatal tehetségei.

- Mindenképpen örülök neki, hogy több lehetőséget kapok. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból és a legjobban beilleszkedni a kezdőcsapatba. Nyilván edzéseken is azért a felnőttekkel vagyok, úgyhogy annyira azért nem nehéz a dolgom, de azért mégiscsak más egy felnőtt meccsen játszani, mint egy juniorban - mondta Pedranzini Letizia.

Pedranzini Leizita mellett Duduka Ingridre is egyre nagyobb szerep hárulhat a csapatnál, akár már a hétvégi dupla fordulóban is.

- Mindenféleképpen szeretnénk egy jó meccset játszani. Reméljük, hogy a mi javunkra dől el a mérkőzés, mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy sikerrel zárjuk ezt a hétvégét úgymond. Nagyon örülök a játéklehetőségnek, mostanában egyre többször kapok - válaszolta Duduka Ingrid.

null

A lányokra elsőként a hatodik helyezett MTK vár majd, vasárnap pedig a Jászberény otthonában lépnek pályára. A kaposváriak úgy készülnek, hogy várhatóan a fővárosi kék-fehérek ellen lesz több keresnivalójuk a pályán.

- Az MTK elleni meccs a könnyebb szerintem, ők talán egy kicsivel gyengébb ellenfél. Náluk ha jól emlékszem 3:1-re kaptunk ki és itthon azért lenne esély nyerni ellenük, akár 3:2-re vagy jobban is. A Jászberény ellen az meg ugye ott játszunk náluk, az szerintem nehezebb meccs lesz, ők egy erős, jól összeszokott csapat és hát mindenképp küzdenünk kell. Az lesz a legfontosabb - tette hozzá Pedranzini.

A fiatalok játékára szüksége is lehet Mészáros Péternek. Szombathelyi Kitti és Szívós Ildikó távozott a héten a klubtól, Rák Rebeka pedig sérülés miatt nem állhat a vezetőedző rendelkezésére. Az MTK elleni hazai meccs pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, melyre ezúttal is ingyenes a belépés.

Aki nem tud a helyszínen szurkolni, az élőben követheti a mérkőzést a KaposPonton!

Címkék: MTK, 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, Jászberény, NB1, sport