A Kapos Dynamic Sport és Szabadidő Egyesület hat szakosztállyal alakult 2007 áprilisában. Azóta számos hazai viadalon tették le névjegyüket szinkronúszók, akik a nyári és téli gálákon rendre nagy közönségsikert arattak.

A kaposvári klub sportolói több emlékezetes bemutatón is részt vettek az elmúlt években, ilyen volt a hagyományos budapesti Aranyág Gála. A szinkronúszók akkor egy lírai hangvételű kűrrel készültek, melynek egy mozgássérült sportoló leány is részt vevője volt. Felléptek az igali fürdőben is, ahol százak előtt mutathatták be tudásukat.

Tavaly októbertől egyesült a két kaposvári szinkronúszó szakosztály, így a korábban a KAC-ban sportoló fiatalok ismét egy csapatként, immár a közös együttesben folytatták az edzéseket a Kapos Dynamic tagjaival.

Természetesen a szombati gálán is együtt láthatja őket a közönség. A nagyszabású bemutatót – amely a karácsony és az új évjegyében készül – január 16-án, 18 órai kezdettel a Városi Fürdő 50 méteres fedett medencéjében rendezik.

A gálaműsorra szóló, duó és csapatfeladatokkal készülnek a versenyzők, akik zenés kűröket is bemutatnak. Az egyik produkcióhoz felkarolt, tehetséges diákok adnak ének és gitárkíséretet. A program részeként a Crystal SC táncosai is fellépnek.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Címkék: szinkronúszó, Dynamic, Crystal SC, fürdő, sport, Kaposvár