Ahogy az elvárható is volt, magabiztosan zárta az élen a megye 1 őszi szezonját a Kaposvári Rákóczi BFLA csapata. A zöld-fehérek hét ponttal vezetnek féltávnál, de ennek ellenére olyan hírek láttak napvilágot, hogy nincs minden rendben a klubnál.

- Én is olvastam olyan híreket, hogy anyagi és egyéb gondok vannak a Rákóczi körül. Elmondhatom a tv nézőknek, hogy semmilyen anyagi gond nincs. Stabil a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, stabil a Rákóczi anyagi helyzete, sőt arra is van anyagi forrásunk, hogy NB2-es vagy NB3-as szintű játékosokat vásároljunk most a tavaszi idényre - mondta Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi BFLA társtulajdonosa.

Szintén a Rákóczival kapcsolatos hír volt, hogy nem Pusztai László felel majd a folytatásban a szakmai munkáért. Most úgy fest, hogy továbbra is a 66 éves szakember irányítja a megye 1-es csapatot, aki épp a keret megerősítésén dolgozik.

- A megyében nagyon nehéz NB-s szintű játékost igazolni, de hát reméljük, hogy találunk egy olyat aki egy Kaposvári Rákóczihoz nagyon szívesen jönne. Vannak olyan játékosok akik itt nevelkedtek, innen kerültek el, lehet, hogy közülük fog kikerülni, de lehet, hogy a megyén belül, vagy valamilyen NB2-es, NB3-as csapatból tudunk hozni olyan játékost, aki már megfordult itt, vagy még nem volt itt de nagyon jó lenne, ha itt lenne - tette hozzá Pusztai László, a Kaposvári Rákóczi BFLA vezetőedzője.

Az tehát egyelőre kérdéses, hogy kik alkotják tavasszal a zöld-fehérek keretét, az viszont már biztos, hogy több előkészületi mérkőzés is vár Hadaróékra.

Az előzetes információk szerint a Nagykanizsa, a Kozármisleny és a Pécs ellen szinte biztosan pályára lépnek Pusztai László fiai.

Címkék: megye 1, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Kaposvári Rákóczi, tavasz, sport