Idén is megpróbálta szebbé tenni a rászorlók karácsonyát a Mézga Pek-Snack Focisuli. Az egyesület kilencedik alkalommal megtartott jótékonysági napjának a Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskola adott otthont, ahol rengetegen gyűltek össze.

- Annak örülök, hogy nagyon sok helyről érkeztek gyerekek, és örömet tudunk nekik szerezni. Külön kiemelkedő Gáspár Rékának a kedvessége, aki Nagyatádról egy teherautónyi játékos és ruhát szedett össze a gyerekeknek, és ezt átadhatjuk nekik - mondta Horváth János, a Mézga Pek-Snack Focisuli elnöke.

null

Az MLSZ részéről is érkeztek felajánlások, melyet a taszári, a kőkúti és az igali iskolák képviselői vehettek át.

null

- Horváth János úr tájékoztatása szerint ez a három nagy község, város tanintézménye nagyon jó munkát végez, és úgy gondoltuk, hogy a tanintézmények helyi sportját tudjuk segíteni azzal, hogy 10-10 Adidas labdát biztosít a Magyar labadúgó szövetség a tanintézményeknek - válaszolta Csiki Károly az MLSZ szövettségi ellenőrzésének vezetője.

null

Orbán Viktor miniszterelnök is küldött ajándékokat, melyeket Gelencsér Attila országgyűlési képviselő adott át. A gyerekek többek közt cipőt és labdákat kaptak.

Címkék: mézga, 2015, karácsony, sport