Nem tűnt fáradtnak a Fino csapata a Dunaferr elleni bajnoki első szettjében. A kaposváriak 24 órával egy négy szettes nemzetközi ütközet után uralták a mérkőzés első szettjét, és Dávid Zoltán és Nagy József rutinjának köszönhetően 25:17-re hozták is a játékrészt. (1-0)

A második szett is kaposvári pontokkal indult, és sokáig nem is tűnt úgy, hogy beleszólhat az eredmény alakulásába Tomanóczy Tibor csapata. 20:14-es hazai vezetésnél, azonban mintha kicserélték volna a vendégeket. Egy időkérést követően átvette a kezdeményezést a Dunaferr és egy őrült hajrát követően 30:28-ra megnyerte a második szettet. (1-1)

Innentől fel is bátorodtak a vendégek. A harmadik szettől kezdve nem hagyták szusszanni sem Demeter-mester legénységét, hiszen végig ott voltak a kaposváriak nyakán. Volt amikor ők álltak jobban egy-két ponttal, volt amikor a Fino. A játékrész végére azonban összekapták magukat Bagicsék és végül 25:22-re behúzták a szettet. (2-1)

Továbbra sem vett vissza viszont a lendületből a Dunaferr. A negyedik szettben az első technikai szünetben 8:6-ra vezettek is, ezután pedig volt, hogy 4 ponttal is jobban álltak a Finónál. A hajrát azonban most a kaposváriak bírták jobban, és rutinosabb játékosainak köszönhetően megfordították a szett állását. A vége, a harmadik szetthez hasonlóan 25:22-lett, amivel 3-1-re nyert a Fino.

Fino Kaposvár - Dunaferr SE 3-1 (17, -28, 22,22)

Kaposvár, 100 néző. V.: Hováth, Dr. Árpás

Fino: Bozóki, Bagics (21), Dávid (21), Keen (5), Nagy (13), Németh (3). Csere: Bögöly (9), Vajda (4), Rása (4), Batári. Vezetőedző: Demeter György

Dunaferr: Kun (1), Bohnicsek (15), Gebhardt (21), Stefanovics (3), Hatvány, Szabó. Csere: Kalmár (16), Guzmics (1), Hartyányi (1), Móró (6). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Címkék: Dunaferr, Fino Kaposvár, röplabda, sport