Nem sokat pihenhetnek a Fino röplabdázói: az észtek elleni szerda esti kupasiker után csütörtökön 18 óra 30 perctől már magyar bajnoki találkozó vár a kaposváriakra. A városi sportcsarnokban ezúttal a Dunaferr lesz az ellenfél.

Előre tudtuk, hogy nem lesz könnyű a Parnu elleni összecsapás, de a kaposváriak az első játszma elvesztése után sem törtek össze. Ehelyett fokozatosan játékba lendültek, és a taktikai utasításokat betartva, a közönség támogatásával, szép győzelmet arattak. Mindezek után joggal bízhatunk abban, hogy a visszavágón kiharcolhatja a továbbjutást, egyben a 16 közé jutást együttesünk.

"Ilyen mérkőzésre számítottunk. Nem leptek meg bennünket, felkészültünk arra, hogy mit játszanak, mik az erősségeik, és taktikailag mindvégig fegyelmezett volt a csapat. Ez lett a sikerünk záloga. Úgy tűnt, hogy az észtek a negyedik szett közepére lélekben feladták, aztán ragyogó nyitásokkal mégis felzárkóztak. Nagyon örülök a sikernek" - mondta honlapunknak Demeter György vezetőedző.

A program sűrű, csütörtökön 18 óra 30 perctől a nyolc közé vágyó Dunaferr lesz az ellenfél. A találkozó esélyese a veretlen éllovas somogyi alakulat, és reméljük, maradt még tartalék a fiúkban erre a meccsre is!

Címkék: Dunaferr, kupa, bajnokság, Fino, sport