Nem úgy indult a szezon a Kaposvári Vízilabda Klub számára, ahogy azt a játékosok és a csapat szimpatizánsai várták volna. Igaz, az új bajnoki lebonyolítás miatt nehéz csoportba kerültek a kaposváriak, de azzal a játékosok is egyet értenek, hogy többet ki lehetett volna hozni az eddigi szereplésből.

- Két olyan meccs volt, amit mindenféleképpen hibának tartok, hogy nem tudunk nyerni. Az egyik a Miskolc elleni itthoni, ahol szerintem győznünk kellett volna, a másik pedig legutóbbi Szentes meccs. Ott nem volt könnyű a dolgunk, és nem lett volna egyszerű nyerni akárhogy játszunk. Nem annyira a játékkal volt a probléma. Egyéb körülményekkel nem szeretnék foglalkozni, de lehetne róla beszélni - mondta Vindisch Ferenc.

A csapat Szécsi Zoltán vezetésével vágott neki az idei szezonnak. A háromszoros olimpiai bajnok kapus játékos-edzőként készíti fel hétről-hétre az övéit, akik szívesen dolgoznak együtt a legendás kapussal.

- Szerintem az egész csapat örült neki, hogy a Zoli lett kinevezve vezetőedzőnek is. Mindenféleképpen jó a munka. Más. Élvezzük mindenféleképpen, csak hát az eredményeknek kellene jönnie most már - válaszolta ifj. Berta József.

Az eredmények akár már a hétvégén jól alakulhatnak a kaposváriak számára. A KVK a csoport negyedik helyén álló BVSC otthonában lép pályára, és a játékosok igyekeznek mindent megtenni, hogy jó eredménnyel kezdjék az alapszakasz második körét. A két csapat találkozott is már egymással idén, akkor 7-7-re végeztek Kaposváron.

- Én egy hasonló mérkőzésre számítok, mint amit itt játszottunk. Minden benne van ebben a mérkőzésben azt gondolom. Én bízom benne, hogy egy fix kettes lesz a vége, tehát tudunk nyerni a BVSC otthonában, de nyílván ezt majd el fog dőlni, hogy éppen ki milyen pillanatnyi formában lesz. Sok fog ezen múlni - tette hozzá Kovács Olivér.

A BVSC elleni mérkőzés vasárnap 14 óra 30 perckor kezdődik Zuglóban, melyet az M4 Sport jóvoltából élőben izgulhatnak majd végig a kaposvári szurkolók.

Címkék: BVSC, Kaposvári VK, vízilabda, sport