A sporteseményt a VOLÁN Zrt. egykori vezérigazgatója tiszteletére hirdetik meg minden év októberének első szombatjára. A megmérettetésen a szervező, a házigazda Dél- dunántúli Közlekedési Központ Zrt. csapata mellett a Tömegközlekedési Zrt, a Rákóczi Öregfiúk és a kaposfüredi focicsapat mérte össze tudását és ügyességét a kaposfüredi focipályán. A nézők és a szurkolók között ott volt Torma Kálmán családja is.

A focit a korábbi nagypályás versenyek után idén először kispályán rendezték meg, ahol 5 fős csapatok rúgták a labdát. A körmérkőzések után végül a Dél- dunántúli Közlekedési Központ Zrt. csapat állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A vándorkupát így nem kellett tovább adnia, immár harmadszor vihette haza azt.

A legjobb játékos és a legeredményesebb góllövő is a DDKK Zrt. csapatából került ki Récsei László és Minkler Endre személyében.

A Dél- dunántúli Közlekedési Központ Zrt. csapata tehát minden díjat elhozott a versenyről, ahonnan azonban senki sem távozott üres kézzel. Minden csapat és minden játékos kapott oklevelet, amelyek átvétele után közös ebéddel zárták a tornát.

Címkék: emléktorna, busz, sofőr, labdarúgás, sport