Remek formában várhatta idei negyedik mérkőzését az NB II-es tekebajnokság Dél-Nyugati csoportjában szereplő 1. MCM SE. A kaposvári alakulat háromból három győzelemmel kezdte a szezont, a Halogy SE elleni hazai bajnokin pedig arra készültek, hogy tovább nyújtják remek sorozatukat. A mérkőzést ennek szellemében, esélyeshez méltó módon indította a házigazda.

- Hála Istennek jól kezdtük a mérkőzést, ugye 1-1 a csapatpontok szempontjából, de harminc pár fánk azért van, meg jól kezdtek a középső embereink is, úgyhogy bizakodom akár egy nagyarányú győzelemben is - mondta Lapat Krisztián, az 1. MCM Kaposvár SE csapatától.

Az NB III-ból feljutó vendégek számára nem a legkedvezőbben alakult a mérkőzés, amiben az is közrejátszott, hogy igen felforgatott csapattal érkeztek a Szántó utcai csarnokba.

- Sérüléshullám súlyt bennünket. A mai mérkőzésen úgy tudunk felállni, hogy négy sérült játékosunk van, abból már kettőt le kellett cserélnünk sajnos. Aki most dob, Horváth Attila szintén alig tud menni, tehát az előjelek nem a legbiztatóbbak. De mindig az a csapat játszik, aki éppen van, úgyhogy nem adjuk fel, megpróbálunk egy tisztes eredményt elérni - tette hozzá Németh László, a Halogy SE csapatvezetője.

Az első párosok után a második sorban is a kaposváriak bizonyultak jobbnak. Horgas Milán és Nagy Róbert is begyűjtötte a csapatpontokat, valamint 81 fás különbséget hoztak össze.

A harmadik sorban ugyan az egyik párharcot a vendégek nyerték, de az MCM győzelmét ez nem veszélyeztette. Lapaték 6:2-es végeredménnyel hozták a találkozót, így négy fordulót követően hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot.

Címkék: MCM, teke, bajnokság, sport