A 4. fordulóban hazai környezetben folytatta bajnoki szereplését a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es és U16-os csapata. Az idősebb korosztály a Cseri úti centerpályán a Grosics Akadémiát látta vendégül. Richter Sándor tanítványai az első félidőben remekül helytálltak a gyulaiakkal szemben, Herzsenyák Áron 43. percben szerzett találatával még a vezetést is sikerült megszerezniük.

A második játékrész azonban már egy teljesen ellentétes félidőt hozott: az 55. percben kiegyenlítettek a vendégek, majd alig 10 perc leforgása alatt két újabb góllal a mérkőzést is eldöntötték a maguk javára.

A Miovecz Zoltán vezette U16-osok a Cseri úti műfüves pályán szintén a Grosics Akadémiával csaptak össze. Ugyan a vendégek a mérkőzés nagy részében irányításuk alatt tartották a játékot, a nagyot küzdő Rákóczi Tamás Szabolcs góljával 1-0 arányban felülkerekedett ellenfelén.

Szintén győzelemmel zárta a Grosics Akadémia elleni párharcot a Rákóczi U19-es együttese. Horváth Zoltán legénysége idegenből hozta el a három pontot egy fordulatos, 4-2-es diadallal. Akárcsak az U16-osoknak nekik is ez volt idei első győzelmük. A csapatok az előttünk álló hétvégén a Puskás Akadémia ellen folytatják a bajnokságot.

Címkék: U19, U16, U17, Rákóczi, sport