Már a találkozó második percében vezetést szerezhetett volna a Kaposmérő. Hogy ez nem így alakult, a karádiak kapusának, Bogdán Ádám nagy bravúrjának volt köszönhető. A mérkőzés előre haladtával egyre jobban felértékelődött ez a kimaradt ziccer. A folytatásban ugyanis sokáig egyik fél sem tudott igazán nagy helyzetet kialakítani. Ahogy arra számítani lehetett, mindkét csapat komoly ellenállást tanúsított.

A Kaposmérő és a Karád is győzelemmel zárta az első fordulót, az újabb három pont begyűjtése viszont nem ígérkezett könnyű feladatnak.

Sokáig úgy tűnt, hogy a csatából a hazaiak jöhetnek ki győztesen. Több nagy helyzetet is kialakítottak, melyekből egyet Tabi Tibor értékesíteni is tudott. Gólja azonban csak egy pontot ért a Kaposmérő számára, mivel a lefújás előtt nem sokkal a Karád egy szerencsés akció végén egyenlíteni tudott. A döntetlennel egyik csapat sem járt rosszul, hiszen két forduló elteltével a tabella első felében foglalnak helyet. A tavalyi idényt a középmezőnyben befejező Kaposmérő és Karád jelenleg a 3. és az 5. helyet birtokolja.

A második fordulóban lejátszotta első mérkőzését a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. A csapat Babócsán vendégszerepelt, és egy hosszabbításban szerzett góllal tudott 2-2-es döntetlent kiharcolni. Szintén ikszelt az NB III-ból érkező Nagyatád is: a fiúk a Csurgó otthonában értek el 3-3-as döntetlent. Az élen két kör után a címvédő Balatonlelle áll, ők egyedüli csapatként száz százalékosak a bajnokságban.

Címkék: mérő, kapos, foci, sport