A Diego-Zselicvölgy SE tehetséges teniszezője - Baranyai Sándor szakedző tanítványa - a 18 éves fővárosi Fekete Lilivel érte el a nagyszerű eredményt.

"Adrienn sokat fejlődött az elmúlt időszakban, túlzás nélkül mondhatom, hogy ígéretes tehetség. Felkészítésén közösen dolgozunk a budapesti Diego Egyesülettel, ahol Pákai Norbert, Bozsik Attila és a Davis-kupákból ismert Kisgyörgy Gergely segíti a sportolót." - mondta Baranyai Sándor szakedző.


A hajmási Zselicvölgy SE életében hatalmas változást hozott, hogy márciusban átadták a térség legmodernebb, a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelő teniszcsarnokát. A létesítmény a klub sportolóinak és az edzőtáborba érkezőknek is kiváló edzéslehetőséget biztosít. Sólyom András, a Zselicvölgy Sportegyesület elnöke kifejtette: olyan nyugodt körülmények, magas szintű szakmai munka várja itt a fiatalokat, amelyek mentén folyamatosan fejlődhetnek.  A Zselicvölgyben jelenleg húsz gyermek teniszezik, számuk folyamatosan bővül, szeptemberben jelen állás szerint számuk negyvenre bővül.

"Az a célunk, hogy az itt sportoló gyerekek megszeressék a tenisz, megfelelő szakmai irányítással edzük őket, a kiemelkedő tehetségeknek pedig biztosítsuk a versenyeztetését. Látva a jelenlegi lehetőségéket, biztos vagyok benne, hogy hosszú távon lesznek olyan somogyi teniszezők, akikkel a jövőben komolyan számolni kell majd, akár nemzetközi szinten is" - sommázta a távlati terveket Baranyai mester.

Címkék: Horváth Adrienn, Zselicvölgy, Hajmás, bajnok, sport