FRISSÍTVE

A délelőtt folyamán befutott a klub hivatalos közelménye is, amit változtatás nélkül közlünk:

Közlemény

A Magyar Labdarúgó Szövetség a mögöttünk hagyott idényben olyan szigorításokat vezetett be a hazai bajnokságokban induló csapatok működtetésére vonatkozóan, amelyeket több nagy múltú egyesület - Pécs, a Kecskemét, a Pápa és a Kaposvári Rákóczi - sem tud vállalni.

Annak ellenére, hogy az önkormányzat - a korábbi évekhez hasonlóan - idén is jelentős összeggel kívánta támogatni a Kaposvári Rákóczit, az elmúlt időszak számos tárgyalása ellenére más szponzorral nem sikerült megállapodnunk.

A Kaposvári Rákóczi tulajdonosi köre ezért nem tudja szerepeltetni a labdarúgó-csapatot a 2015-16-os NB III-as labdarúgó-bajnokságban.

Czimmerman Árpád
ügyvezető

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának honlapja szerint a versenybizottság a következő csapatok nevezését fogadta el a Megyei II. osztályba a 2015/16-os évadra vonatkozóan:

Megye II. osztály Déli csoport:

FC Barcs, Böhönye KSE, FC Nagyberki, Gyékényes SE, Hetes Vikár SC, Juta SE, K.Rákóczi BFLA, Kadarkút KSK, Kiskorpádi SE, Mezőcsokonya SE, Somogyjádi SZSE, Somogysárd KSK, Somogyszobi VSE, Tarany 2014 KFC, Toponár SE

Megye II. osztály Északi csoport:

Andocs KSE, Balatonberény SE, Balatonföldvári SE, Balatonszabadi LE, Balatonszárszó NKSE, Balatonszentgyörgy KSE, Buzsák KSE, Dél-Balaton FC, Kéthelyi SE, Lengyeltóti VSE, Öreglaki  MEDOSZ SE, Siófoki Bányás SE, Szőlősgyörök KSE, Tabi VSC, Zamárdi PSE

A csapatok első bajnoki mérkőzései 2015. augusztus 15-16.-án (szombat-vasárnap) lesznek.

Címkék: ötödosztály, megye, Rákóczi, sport