Srecko Sekulovic személyében a BC Mures csapatától érkezik Kaposvárra az új vezetőedző. A szerb mester 1962. június 12-én született, az utolsó 3 évét Marosvásárhelyen töltötte, de előtte már Pécsen, Szombathelyen és az Albacompnál is edzősködött.

Srecko Sekulovicé a kaposvári kispad. Fotó: bb1.hu
Srecko Sekulovicé a kaposvári kispad. Fotó: bb1.hu

Monok Tibor elmondta, hogy az edzőválasztásban az volt a fontos, hogy magyarországi tapasztalatokkal rendelkező, jelenleg is aktív edzőt szeretett volna. Ez sikerült, hiszen Sekulovic már bizonyított, elismert és eredményes szakember - írja a delfinek.hu.

Az új edzőn kívül, leginkább az foglalkoztta a szurkolókat az elmúlt hetekben, hogy a Spica-Raivio-Frazier hármasból kik azok akik a következő szezonban is a KKK-t erősíthetik.

- Marko Spicára én látok reális esélyt, a másik két játékoshoz még korán van, de én már szeretném, hogy ha július elejére eldőlne, hogy ők lesznek-e. Ha nem ők lesznek, akkor náluk jobbak lesznek - mondta a csapat ügyvezetője, Monok Tibor.

A kaposváriak várhatóan augusztus közepén kezdik majd a felkészülést a következő szezonra. Az eddig biztosan maradó Fodor, Hendlein, Benke, Horváth négyes mellett az is eldőlt, hogy ifistaként Kocsis Zalán és Szőnyi Dániel erősíti majd a következő szezonban a kaposváriakat. Rajtuk kívül a hírek szerint Kiss Kornél visszatérésére is van esély.

Címkék: Srecko Sekulvic, Kaposvári KK, kosárlabda, sport