FRISSÍTVE: Mivel vasárnap este a Balmazújváros 2-0 arányban legyőzte hazai pályán a Zalaegerszeg csapatát, így eldőlt, hogy jövőre az NB3-ban folytatják a kaposvári zöld-fehérek. (A következő fordulóban egymás ellen lép pályára a Csákvár és a Balmazújváros, így valamelyikük biztosan pontot szerez, vagy akár mindkét együttes, ennek köszönhetően pedig már nem érhetik utol riválisaikat a kaposváriak.)

Nem indult jól a mérkőzés a hazaiaknak. A 4. percben egy előre vágott labdára Lovrencsics Balázs csapott le jó ütemben, majd pedig izomból bevágta a labdát Bozsó kapus hóna alatt, 0-1. A bekapott gól rögtön felrázta a Rákóczit: Faggyas lövését még hárították a védők, de Fejős próbálkozása már utat talált a vendégek kapujába. Nagy Krisztián eresztett el egy lövést a tizenhatos vonaláról, amibe a fiatal csatár jól tette bele a lábát, így Holczer már nem tudott védeni, 1-1.

A gyors gólváltás után támadásban maradt mindkét csapat, de amikor már úgy tűnt, hogy döntetlennel vonulhatnak a pihenőre a csapatok jött az újabb soroksári gól. Egy szögletnél elaludt a hazaiak védelme, Lovrencsics pedig senkitől sem zavartatva a kaposváriak hálójába fejelt.

A második félidő egy hatalmas Pál András kapufával indult, majd pedig Fejős egalizálhatott volna, de Holczer ezúttal jól mozdult a labdára. Egy perccel később Fejős az előkészítést vállalta magára, de Rajczi öt méterről sem tudott betalálni. Inkább a Rákóczi volt aktívabb a második félidő elején, de a helyzetekben nem volt igazi veszély, nem úgy mint a csereként beállt Hodgyai megmozdulásában. A soroksári játékos jól lépett ki a védők között a 81. percben és egy szép mozdulattal Bozsó felett a kapuba emelt. Az utolsó percbekben továbbra is ment előre a Prukner-legénység, de gólt már nem sikerült szerezniük, így maradt a 3-1-es vereség, amivel gyakorlatilag elszállt az esély a bennmaradásra.

Kaposvári Rákóczi - Soroksár 1-3 (1-2)

Vezette: Böcskei (Aradi, Kulman)

Kaposvár: Bozsó - Kiss, Kovács, Vermes, Lakatos (Petrók 46.) - Faggyas, Albert, Nagy K., Zsivóczky (Olasz 75.) - Rajczi, Fejős (Dominic 66.). Szakmai Igazgató: Prukner László

Soroksár: Holczer - Vass, Pandur, Farkas, Sándor - Kovács (Lannert 54.), Gohér, Huszák (Hodgyai 63.), Szenes - Lovrencsics (Kincses 68.), Pál. Vezetőedző: Lisztes Krisztián

Gól: Fejős (14.) ill. Lovrencsics (4., 40.) Hodgyai (81.)

Sárga lap: Albert (23.), Faggyas (59.), Kovács (91.) ill. Sándor (25.), Pandru (33.), Farkas (55.), Hodgyai (73.)

Címkék: Soroksár, NB2, Kaposvári Rákóczi, sport