Nyugodt tempóban feszült egymásnak a két csapat, amit előbb Farkas, majd Albert próbált megtörni egy lövéssel az első tíz perc után. Ezek még nem okoztak veszélyt egyik kapusnak sem, nem úgy mint Rajczi fejese a 25. percben, ekkor Szántainak kellett bravúrral védenie. Három perccel később viszont összejött a kaposvári gól. Kiss Márton beadását emelte Zsivóczky egy ügyes mozdulattal a hazaiak kapujába, 0-1. A gól után magához tért a Szeged. A 35. percben ismét Farkas próbálkozott, a bombáját bravúrral hárította Bozsó. A félidő végéig továbbra is inkább a hazaiak domináltak, ekkor azonban jól állta a sarat Prukner László csapata.

A második félidő elején megduplázhatta volna a Rákóczi előnyét Rajczi, lövését azonban az utolsó pillanatban blokkolni tudta Markovic. Utána viszont rögtön egyenlített a Szeged. Hegedűs Martin és a korábbi kaposvári Oláh Lóránt játszották ki a védelmünket, majd Bozsót, Hegedűs pedig nem hibázta el az üres kapus helyzetet, 1-1. Két tizenegyes gyanús eset következett a mérkőzésen, de Vermes kezezése és Polareczki buktatása után is néma maradt Berger játékvezető sípja. A hajrában már egyik csapat sem kockáztatta meg, hogy pont nélkül maradjon, így 1-1-es döntetlennel ért véget a 90 perc. 

A Szeged otthonában pontot szerezni nem rossz eredmény, viszont a riválisok közül a Soroksár és a Balmazújváros is győzni tudott, így az utolsó helyről várhatják a hátralévő három mérkőzést a zöld-fehérek.

Fotó: szegedma.hu
Fotó: SZEGEDma.hu

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (0-1).

Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Berger József (Demeter János, Galán Roland).

Szeged-Grosics: Szántai – Hegedűs M. (Hegedűs E. 66′), Mészáros, Germán, Berde, Farkas M., Zelenyánszki, Oláh L., Máté, Manga (Fitos 46′), Markovic. Vezetőedző: Nyilas Elek.

Kaposvár: Bozsó – Kovács O., Lakatos, Kiss M. (Olasz 90′), Faggyas, Petrók, Nagy K. (Fejős 73′), Albert, Vermes, Rajczi, Zsivóczky (Király 76′). Szakmai igazgató: Prukner László.

Gól: Hegedűs M. (54′), illetve Zsivóczky N. (28′)

Sárga lap: Nagy K. (17′), Rajczi P. (61′), Kovács O. (87′)

Címkék: Kaposvái Rákóczi, NB 2, Szeged, sport