A címvédő Kecskemét az egyik fél harmadik sikeréig tartó döntő első és második meccsét is megnyerte, de a kaposváriak nem adták fel, és előbb hazai pályán szépítettek (nem is akárhogyan: öt szettes csata végén kerekedtek felül), szerdán este pedig a hírös városban húzták be az újabb győzelmet. Ez utóbbi mérkőzésen már magabiztos volt a diadal, és több extra teljesítményt is láthattak a kilátogató nézők. Négy találkozó után tehát 2-2-re áll a párharc, így szombatra maradt a döntés.

A kaposvári együttes 2001-ben már véghez vitte azt a bravúrt, hogy 0-2-ről nyert bajnokságot. A történelem most akár meg is ismételheti önmagát, és ha a fiúk teljesítményét elemezzük, elmondhatjuk, hogy minderre reális az esély. A Fino együttese túllendült a kezdeti nehézségeken, összeállt a csapat, és a harmadik meccsen Németh Ferenc, a negyediken pedig Magyar Bálint és Deák Márk teljesítménye nőtt magasan az átlag fölé. Még tartalékok is maradtak a tarsolyban, így mindenképpen bizakodhatunk.

Bagicsék szeretnének telt ház előtt pályára lépni a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésen, és mivel nagy a tét, a belépés pedig ingyenes, ez az álmuk is könnyen valóra válhat. Nincs jobb annál, mint hazai környezetben ünnepelni a bajnoki címet. Demeter György vezetőedző azonban óva int mindenkit: ne gondoljuk azt, hogy könnyű dolgunk lesz! Ha mindenki odafigyel, teszi a dolgát és a szerencse sem pártol el mellőlünk akkor összejöhet a nagyon várt győzelem.

A Kapos Televízió is gőzerővel készül az aranymeccsre: öt kamerával rögzítjük a találkozót, a kommentátor dolgát szakértő is segíti, és a pálya szélén is lesz egy riporterünk, aki első kézből tájékoztat mindenkit a legfrissebb fejleményekről, valamint megszólaltatja majd a nap hőseit.

Vagyis, aki nem lehet ott a helyszínen, nem marad le semmiről: a KaposPont mellett a Kapos Televízió is élőben közvetíti a nagy érdeklődéssel várt találkozót szombaton 16 óra 45 perctől.

Tartsanak velünk, hajrá, Kaposvár!

Címkék: közvetít, szurkol, finálé, arany, sportcsarnok, bajnok, döntő, Fino