Az LSC kereken tucatnyi kaposvári, illetve nagyatádi versenyzője 8 aranyat, 3 ezüstöt és 8 bronzérmet gyűjtött a rangos versenyen.

Murányi Anna magasan nyerte az egyéni összetettet, a karika és a szalag gyakorlatokat is. Ő vehette át a felnőtt kategória legjobbjának járó kupát is.

A 2004-ben születetteknél Gyenesei Fanni kiegyensúlyozottan versenyzett, és a 17 fős erős mezőnyben  az előkelő összetett 3. helyen végzett.

Szabaddal 4. lett. Felden Petra és Kulcsár Adrienn a 7. és 8. helyen zártak. Németh Szonja is eredményesen zárta a versenyt.

Laklia Lúcia a 2005-ösök versenyét nyerte meg magasan. Szabaddal kiemelkedett, labdával ezüst érem jutott neki. Ugyanitt Farkas Júlia szintén magas szabad pontszámmal lett második. Szombathelyi Zsófia pedig összetettben és labdával is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.Makkos Virág az erős kategóriában a jónak számító középmezőnyben végzett.

A 2006-osoknál Herskovits Borka mindent megnyert: egyéni összetettben, szabaddal és karikával is ő lett az aranyérmes. A gyermek kategória kupáját is neki ítélték.

A 2007-ben születettek között 14 induló között Király Gréta ezüst éremnek örülhetett összetettben. Karikával életében először versenyzett, és 4. lett. Gazga Véda a szabad gyakorlatok versenyében végzett a 4. helyen.

Herskovits Borka a gyermek kategória győztese
Herskovits Borka a gyermek kategória győztese

Felkészítők: Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Szabó Anikó, Szolnoki Nikolett, Boros Ninetta, Kiss Pálma.

Címkék: Lovasakadémia, gimnasztika, ritmikus, érem, sport