Ki ér oda? Ez is lehetett volna a Nagybajom - Balatoni Vasas mérkőzés egyik legnagyobb kérdése. Mégpedig ki ér oda a dobogóra? Igaz, a válaszra még jó néhány fordulót várni kell majd, de egy mostani sikerrel mindkét csapat nagyott lépett volna előre a cél érdekében. Emellett arra is várhatták a választ a szurkolók, hogy kitart-e a Balatoni Vasas tavaszi veretlensége.

Küzdelem a pályán. A kilátogató nézők leginkább így jellemezték az összecsapást. Már az első percektől fogva rengeteg apró kis szabálytalanság jellemezte a mérkőzést, aminek rögtön az első félidőben meglett a böjtje. Baksa, a szabálytalansága után már a 34. percben kiállt nagybajomi oldalon, míg a vendégek egy büntetőt hoztak össze egy elkésett belépőt követően. Gól azonban nem lett belőle. Az emberhátrány ellenére is inkább a Nagybajom dominált a mérkőzésen, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A 81. perctől ismét egyenlő létszámban voltak a pályán a csapatok, miután Bene megkapta a második sárgáját. A hajrában szinte teljesen beszorult a Balatoni Vasas, a hazaiaknak azonban nem sikerült betalálniuk, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Nevető harmadik. Az iksznek főként a Marcali örülhetett, hiszen a Tab elleni győzelmüknek köszönhetően megelőzték a bajomiakat, valamint felzárkóztak egy pontra a Balatoni Vasas mögé. A folytatásban várhatóan nagy csata lesz még a dobogó harmadik fokáért.

null

Hanusz János, vezetőedző, Nagybajom: Azt kell, hogy mondjam, hogy a színvonal az nem volt egy egetverő. Ez még ráfogható a pálya talajára. Tényleg a küzdő jelleg dominált az egész meccsen. Mindent megtettünk, hogy nyerjünk, az a pici hiányzott ami ilyenkor kellett volna, hogy jöjjön.

Vida András, vezetőedző, Balatoni Vasas: Izgalmas mérkőzés volt. A Nagybajom ugye kihagyott egy tizenegyest, talán annyival közelebb is voltak a sikerhez, de igazán én azt gondolom, hogy a játék képe alapján a döntetlen az egy reális eredmény volt.

Nagybajomi AC - Balatoni Vasas SE 0-0
Vezette: Mód (Czeglédi, Selmeczi)
Nagybajom: Tánczos, György (Vendriczki 81.), Prucsi, Nemes, Sznopek (Kordé 81.), Simon, Nagy, Baksa, Ács-Gergely, Babai, Bázel (Ábrahám 46.). Vezetőedző: Hanusz János.

Balatoni Vasas: Varga, Vajna, Németh (Junghardt 87.), Borbély, Yondo, Bocsev (Németh 75.), Lukács (Kovács 63.), Fellembek, Balogh, Ticz, Sándor (Bene 58.). Vezetőedző: Vida András.

 

Címkék: balatoni vasas, rangadó, nagybajom, megye, labdarúgás, sport