Az Ágfalvi Krisztina vezette Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely mini fiú csapata - amelyet a McDonald's és a Pek-Snack Kft. támogat - diadalmaskodott a harmadik alkalommal rendezett, hat csapatot felvonultató RÖAK Kupa felkészülési tornán.

A házigazda kaposváriak bemutatkozásként a későbbi bronzérmes székesfehérváriakat, utána pedig az ezüstérmes Dabroncot verték egyaránt 2–0-ra, s a folytatásban is magabiztosak voltak. Volt ugyan olyan játszma, amely szorosan alakult, ám végül egyetlen szettet sem engedtek át az ellenfeleiknek.

A somogyi színeket még két amolyan vegyes csapat képviselte. A hetesiek két győzelemmel és három vereséggel a negyedik, a kaposvári Gárdonyi iskola társulata pedig – szintén két győzelemmel és három vereséggel – az ötödik helyen zárta a kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában rendezett mérkőzéssorozatot.

A rendezők külön díjazták a dobogós csapatok legjobbjait. A torna-győztes Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely legjobb játékosának felajánlott különdíjat Fenyő Balázs vehette át.

Képünkön a győztes csapat
Képünkön a győztes csapat

A III. RÖAK Kupa végeredménye:

1. Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely

2. Dabronc

3. Székesfehérvár

4. Hetes

5. Kaposvár, Gárdonyi Géza Tagiskola

6. Dunaújváros

Címkék: röplabda-akadémia, Ágfalvi Krisztina, Kodály Zoltán, műhely, torna, felkészülés, mini, RÖAK, utánpótlás, Kaposvár, sport