A számok ezúttal is önmagukért beszélnek, és jól mutatják az elmúlt évek fejlődését. A kaposvári női röplabdacsapat pontosan egy éve, hatesztendőnyi böjtöt követően jutott be újra a legjobb nyolc közé az NB I-ben, és a most zajló bajnokságban is ezt a célt tűzte ki a klubvezetés. A Diamant tavaly nyolc győzelemmel és 23 ponttal biztosította a helyét a felsőházban, most pedig már 10 siker és 29 pont áll a lányok neve mellett – mégis izgulni kell még.

A mezőny ugyanis sokat erősödött, és hiába a négypontos előny az MTK előtt, az alapszakasz utolsó két meccsén még bármi megtörténhet.

Egy biztos: a kaposváriak az elmúlt hétvégén saját közönségük előtt is bebizonyították, hogy sokra hivatottak. Öt szettes csatában sikerült megverni a bajnoki címvédő Békéscsabát. Azt a csapatot, amely a tabella harmadik helyén tanyázik, és két magyar válogatottal, valamint egy amerikai és egy szerb légióssal állt fel a városi sportcsarnokban.

A saját nevelésű liberó, Csitári Virág fantasztikus mentésekkel segítette csapatát, de sérülése miatt jó darabig nem láthatjuk újra a pályán.

Nézzék meg videónkat a témában:

Címkék: csitári virág, esélyek, 1. mcm-diamant kaposvári egyetem, sérülés, helyzet, sport